komkommer

Hallo piccalilly!

Piccalilly en Zoetzuur van ZoetZureZuspiccalilly en zoetzuur van zoetzurezus

De piccalilly en het zoetzuur  van  Zoetzurezus wordt gemaakt in Medemblik (Noord-holland).
Het bedrijf Zoetzurezus is ontstaan uit liefde voor eigen gemaakte producten.
Het recept is binnen de familie ontstaan.
De zussen Sandra en Pauline weten niet beter dan dat hun moeder deze producten in eigen keuken maakte en uitdeelde aan familie en vrienden.
Ook bij Sandra en Pauline liep het storm als er weer een nieuwe lading was gemaakt.

Wilt u een uniek product proeven dat met veel liefde gemaakt is en behoord tot een van de best bewaarde geheimen van Noord Holland is dit zeker een aanrader.
Een product dat ons terugvoert naar een periode waarin eerlijke producten bestonden en ook de vergeten groenten die nu weer herontdekt zijn behoorden tot de dagelijkse maaltijd.

Waarom onze piccalilly en zoetzuur zo bijzonder zijn

De piccalilly en zoetzuur van Zoetzurezus wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. We gebruiken waar kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal of regionaal op duurzame of biologische wijze worden geteeld.
De heerlijke smaak wordt verkregen door het gebruik van streekproducten en groenten van eigen moestuin met een mix van kruiden en specerijen.

Een pot piccalilly of zoetzuur bevat 500 ml.

Op deze website kunt u deze smakelijke producten bestellen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Als de betaling binnen is verzenden wij uw producten en deze worden dan binnen 2 tot 4 werkdagen bij u bezorgt.

Kost prijzen:

1 pot piccalilly € 6,50 exc. verzendkosten.
1 pot zoetzuur € 4,50 exc. verzendkosten.

Tips voor piccalilly

Piccalilly is overheerlijk bij:

  • Patat zoals vroeger werd gegeten
  • Kapucijners (en andere bonen en erwten)
  • Macaroni
  • Boerenkool
  • Broodje kaas of tosti
  • Als dip bij kaas en worst

Wil je meer weten over de oorsprong van piccalilly, waarom het piccalilly heet en of de oorsprong nu Nederlands, Brits of Indiaas is? Lees dan deze foodlog over de oorsprong van piccalilly.